Creste valoarea casei tale !!!

Creste valoarea casei tale !!!

Există o varietate de moduri de a crește valoarea casei tale, de la un makeover complet la reparațiile mai mici din jurul casei. Investiția în ceva ce oamenii nu pot vedea neaparat, dar ceea ce poate fi simtit, cum ar fi incalzirea prin pardoseala. Incalzirea electrica prin pardoseala este o soluție de încălzire modernă, eficientă energetic, care va actualiza camera, prin eliberarea de spațiu de locuit valoros, pentru ca nu va mai fi nevoie de radiatoare voluminoase.

Instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala este ușoară și se poate face alături de alte lucrări de renovare. Gresia din baie, de exemplu,  oferă o mare oportunitate pentru instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală electric.  Un alt motiv pentru a opta pentru încălzirea prin pardoseală sunt costurile reduse de funcționare, eficiența energetică îmbunătățită înseamnă facturi mai mici la energie, care este o caracteristică binevenită atunci când vine vorba de a cumpăra o casă.

Nivelul creșterii podelei poate provoca un impediment, dar piața oferă o varietate de produse pentru a rezolva aceste probleme. Sistemele, cum ar fi Ribonul AHT din metale amorfe , se potrivesc bine în acest scop, ca și Filmul cu insertie de carbon , care nu va ridica nivelul podelei. De asemenea, este rapid și ușor de instalat și vine cu o singură conexiune pentru a face mai puțini pași în procesul de instalare. Aceste sisteme pot fi instalate de către o echipă competentă, dar toate lucrările electrice și conectarea termostatului va trebui să fie completată de un electrician calificat si certificat.

Controlul unui sistem de incalzire prin pardoseala cu un termostat cu monitor de energie, cum ar fi TR 8200 , permite cunoașterea nivelurile de energie și încălzirea furnizată pentru a atinge nivelul dorit de confort. Aceste informații vă vor ajuta să înțelegeți când să utilizați energia, permițând utilizatorilor să programeze termostatul pentru a încălzi podeaua numai la temperatura necesară pentru a încălzi camera.

Eficiența energetică îmbunătățită și confortul sunt caracteristici de vânzare. A fost estimat că în timp de un an, locuințele cu incalzire prin pardoseala se pot aștepta să vadă o scădere semnificativă în facturile de energie și, chiar dacă economiile efective depind de circumstanțe, cum ar fi nivelurile de izolare și înălțimea camerei, costurile reduse de funcționare ale sistemului de încălzire în pardoseală vor adăuga valoare casei tale.
 
Pentru a afla mai multe despre incalzire electrica prin pardoseala și cum s-ar putea adăuga valoare pentru proprietatea dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa teknovolti@gmail.com sau www.teknovolti.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat