Degivrare

Degivrare

degivrare

Ce sunt sistemele de degivrare?

Prin sistemele de degivrare se elimină disconfortul major creat de spații inaccesibile pe timp de iarnă. Spațiile de la subsol pot deveni accesibile non-stop, depozitele și supermarket-urile se pot aproviziona corect și se evită accidentele sau timpul consumat inutil pentru a tracta, împinge sau deszăpezi mașini și utilaje.

Un sistem de degivrare usucă suprafața oricarui spațiu exterior chiar și în condițiile unei ierni aprige.
Sistemele degivrante automate sau manuale nu lasă zăpada, poleiul sau gheața să se formeze chiar și în cele mai geroase zile. Ușor de instalat pe rampe, pante, alei, terenuri deschise și chiar pe un gazon, benzile de degivrare nu necesită îngrijire și te scapă de griji.

Unde se poate folosi?

Un sistem pentru degivrare poate fi folosit pentru:

  • aleile de acces într-o curte;
  • scările de acces într-o clădire;
  • terasele folosite și în timpul iernii;
  • piste de aterizare;
  • alei pietonale;
  • acoperișuri sau jgheaburi pentru a evita formarea țurțurilor sau a acumularilor masive de zapadă;
  • țevi sau conducte aflate la exterior;
  • rampe de acces;
  • gazoane pentru utilizare pe tot timpul anului.

Sistemul de degivrare este realizat din benzi încălzitoare montate sub suprafața de trecere. Acestea încălzesc suprafața și o fac praticabilă în condiții de siguranță, indiferent de condițiile meterologice.

Rezistenta in timp

Cu o durată de viață de zeci de ani și garanție de 15 ani, sistemele de degivrare necesită atenție doar în momentul instalării.

Instalare facila

Echipa noastră va lucra îndeaproape cu constructorul, va realiza instalarea și va dimensiona echipamentele în funcție de cerințe.

Benzile A.H.T. folosite în acest tip de încălzire sunt mult mai eficiente decât alte forme de încălzire și pot fi instalate sub mozaic, marmură, șape, asfalt, pietriș, pavele și multe alte suprafețe.

Automatizari

Se poate controla în mod activ sistemul sau acesta poate fi programat declanșându-se automat în funcție de anumiți parametri detectați de senzori.

Sistemele activate prin comandă manuală sunt eficiente pentru locații care nu sunt folosite permanent în timpul sezonului rece cum ar fi, de exemplu, rampa de acces din garajul unei vile de la munte. Sistemul de degivrare se activează doar în perioada în care este necesar.

Prin sistemul de termostate inteligente și senzori, sistemul se activează automat când se creează condiții de polei, gheață sau ninsoare. Suprafețele folosite permanent sunt astfel degajate cu un consum optim de energie electrică.

WhatsApp chat