DEGIVRARE CURTE – TOPEȘTE ȚURȚURII DE PE ACOPERIȘ ȘI DERDELUȘUL DE PE ALEI!

Când ne gândim la degivrare, asociem acest lucru cu păstrarea aleilor de intrare auto și pietonale uscate, fără strat de zăpadă sau gheață. Dar sistemele de degivrare le puteți folosi și pentru a preveni înghețarea conductelor de apă sau pentru protejarea jgheaburilor și acoperișurilor de țurțurii de gheață (care din cauza greutății deteriorează jgheabul și prezintă și risc de cădere). De asemenea, puteți să vă degivrați și treptele de la casă sau pivniță, precum și rampa de intrare în garaj.

Echipa Teknovolți montează sisteme de degivrare de 12 ani în România. Cablurile de degivrare de putere constanta de la Teknovolți sunt perfecte pentru instalațiile de topire a gheții și zăpezii pentru alei, trepte și jgheaburi. În funcție de destinația lor, puterea necesară instalată este cuprinsă între 250W/m2 și 350W/m2. Puterea se calculează în funcție de suprafață, condițiile climatice și sistemul de control.
Pe drumuri, rampe de intrare în garaj, parcări, alei pietonale, ar trebui instalat cablul de încălzire pe o bază nivelată formată din piatră/nisip compactat sau similar. Acoperirea poate fi asfalt, beton sau blocuri de pavaj/piatră.
Pentru toate instalațiile exterioare, trebuie să aveți grijă atunci când acoperiți cablurile de încălzire. Nu aruncați pietre sau plăci pe cablul de încălzire. Asfaltul nu trebuie să aibă o temperatură mai mare de aproximativ 160°C (320°F).
Cablul trebuie mai întâi acoperit manual de un strat subțire de asfalt înainte ca grosimea totală să fie așezată și compactată cu mașini/vehicule. Dacă cablurile de încălzire vor fi turnate în beton, este important ca suportul să fie stabil, iar betonul este compactat. Cablurile vor fi acoperite cu asfalt de 50 mm (2”), beton, sau blocuri de nisip și pavaj.
Dacă vreți să știți ce putere instalata aveți nevoie, cât costă un astfel de sistem, măsurați suprafețele pe care le doriți degivrate și apelați-ne telefonic pentru a discuta punctual pe nevoia dumneavoastră.

Nu așteptați iarna pentru a vă asigura siguranța fizică și confortul.
Tel: 0721 80 79 20

Solicitare ofertă online