Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala

incalzire-in-pardoseala

Ce este încalzirea în pardoseala?

Încălzirea în pardoseală reprezintă în prezent cea mai elegantă, eficientă și ieftină metodă de încălzire electrică. Sistemele de încălzire prin pardoseală emană căldură într-un mod plăcut și mențin o temperatură confortabilă la costuri rezonabile. Aceste sisteme elimină pierderile inutile de energie datorită faptului că sunt rezistente, sigure și eficiente.

Caracteristici

Eficienta

Principalele avantaje ale acestor sisteme sunt eficieța și economia. Componentele sistemelor de încălzire sunt realizate de A.H.T., compania care este lider mondial în tehnologia de încălzire, și sunt atent testate și studiate. Orice încăpere este încălzită mai repede și mai eficient deoarece temperatura este distribuită optim pe întreaga suprafață a pardoselii și apoi pe verticală, de jos în sus, cu un consum redus de energie.

Economie

Cu ajutorul sistemului de termostate se poate controla foarte ușor climatul interior, astfel va fi nevoie de mai putină energie deoarece toată căldura produsă va fi direcționată exact acolo unde este nevoie.

De asemenea, un plus pentru sistemele de încălzire în pardoseală este modalitatea în care sunt gândite în vederea eliminării pierderii de căldură asociată cu sistemele tradiționale. În cazul caloriferelor și al radiatoarelor toată căldura produsă se va aduna în zona tavanului, pe când în cazul sistemelor de încălzire în pardoseală, căldura se menține în zonele care contează: Economiile de energie ajung în medie de 20-30%.

Siguranta

Tehnologia sistemelor de încălzire în pardoseală deține toate aprobările necesare și nu prezintă nici un fel de risc. Având un sistem simplu, ușor de instalat și de întreținut, acest sistem elimină elementele de risc precum cazanele cu condensare, apa la temperaturi de fierbere, pompe de caldură sau încălzire prin gaze. Nu există ardere periculoasă și neplacută de oxigen sau praf ori flacără deschisă. Căldura este emanată fără a fi însoțită de miros sau fum.

Eleganta

Sistemele de încălzire prin pardoseală nu ocupă spațiu locuibil, iar asta vă permite amenajarea locuinței fără a întâmpina vreun impediment estetic. Calorifele și radiatoarele au fost întotdeauna elemente pe care designerii au încercat sa le ascundă, de aceea casele încălzite prin pardoseală oferă mai mult spațiu și o eleganță estetică mult mai bună.

Instalare

Sistemele de încălzire prin pardoseală pot fi instalate în clădiri noi sau renovate, indiferent de tipul de pardoseală. Sistemul se realizează prin aplicarea unor benzi de ribon A.H.T., un material rezistent ce poate fi aplicat în clădiri noi, renovate sau modernizate și pentru toate tipurile de pardoseală în deplină siguranță: gresie, mochetă, parchet laminat, piatra sau chiar lemn. Tehnologia poate fi folosită în orice încăpere, fie ea baie, bucătărie, living, dormitor, subsol sau depozit. Funcționează chiar și în orice spațiu exterior.

Durabilitate

Încălzirea în pardoseală cu metale amorfe funcționează la temperaturi scăzute, fără riscuri de supraîncălzire. Datorită calitații extraordinare a materialelor, aceste sisteme nu se deteriorează și nu necesită întreținere. Perioadele de funcționare sunt estimate la peste 80 de ani, iar garanția pentru aceste sisteme este de 15 ani.

WhatsApp chat