Încălzirea în pardoseală crește valoarea casei tale!

Poti crește valoarea casei tale printr-o varietate de moduri, de la un make-over complet la reparațiile mai mici din jurul casei. Investiția în ceva ce oamenii nu pot vedea, dar poate fi simtit, cum ar fi incalzirea prin pardoseala.

Incalzirea electrica prin pardoseala este o soluție modernă, eficientă energetic, care va actualiza casa, prin eliberarea de spațiu de locuit valoros, pentru ca nu vei mai avea nevoie de soba sau radiatoare voluminoase.

Instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala este ușoară și se poate face alături de alte lucrări de renovare. Gresia din baie, de exemplu,  oferă o mare oportunitate pentru instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală electric.  Un alt motiv pentru a opta ca încălzirea sa fie prin pardoseală, este eficiența energetică îmbunătățită, tradusa prin facturi mai mici la energie.Caracteristică binevenită atunci când vine vorba de a cumpăra o casă.Dar atentie !! Nu cu orice sistem de incalzire prin pardoseala veti dobandi aceasta eficienta.

Piața oferă o varietate de produse pentru a rezolva aceste probleme. Sisteme precum Ribonul din metale amorfe, Filmul cu insertie de carbon se potrivesc excelent în acest scop. De asemenea, este rapid și ușor de instalat. Aceste sisteme pot fi instalate de către o persoana priceputa, dar toate lucrările electrice și conectarea termostatului va trebui să fie completată de un electrician calificat.

Controlul sistemelor de incalzire prin pardoseala se face prin termostate, ce permit setarea nivelurilor de încălzire furnizată pentru a atinge nivelul dorit de confort. Aceste informații vă vor ajuta să înțelegeți când să utilizați energia, permițând utilizatorilor să programeze termostatul pentru a încălzi podeaua numai la temperatura necesară încălziri camerei.

Eficiența energetică îmbunătățită și confortul sunt caracteristici de vânzare. A fost estimat că în timp de un an, locuințele cu incalzire prin pardoseala se pot aștepta să vadă o scădere semnificativă în facturile de energie și, chiar dacă economiile efective depind de circumstanțe, cum ar fi nivelurile de izolare și înălțimea camerei, costurile reduse de funcționare ale sistemului de încălzire în pardoseală vor adăuga valoare casei tale.

 Pentru a afla mai multe despre incalzirea electrica prin pardoseala și cum ar putea adăuga valoare proprietatii dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa teknovolti@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact de pe site.