Sisteme Degivrare cu Ribon

Sistemele de degivrare AHT sunt dispozitive de încălzire de înaltă calitate, concepute pentru topirea gheṭii şi zăpezii care acoperă străzile, trotuarele, jgheaburile precum şi a rampelor de acces in garaje. Sistemul mai poate fi folosit ca protectie impotriva depunerii zapezii pe terenurile de sport (stadioane, terenuri de tenis, etc.) iar recent a fost utilizat pentru incalzirea marilor cladiri industriale si a spatiilor de depozitare. Utilizarea ribonului in agricultura poate grabi cresterea anumitor flori si legume.Sistemul AHT este bazat pe o tehnologie unică, patentată de încălzire cu metal amorf special dezvoltat pentru a rezolva pericolele cauzate de vremea rece şi dură. Acest produs are avantaje semnificative comparativ cu orice alt tip de cabluri hidronice sau electrice.
Principalele avantaje sunt după cum urmează:
o mai mare suprafață de contact cu solul rece sau gheaṭa; design inovator a cablului de încălzire;
ajunge la temperatura de lucru rapid; generatoare de căldură în mod uniform;
economii de energie; mai puţin costisitoare;
încredere şi durabilitate; instalarea este extrem de simplă;
garanție 15 ani și durata de viață între 50 și 90 ani;
Perfect sigur împotriva riscurilor de electrocutare, elementul de încălzire este patentat şi fabricat de AHT; este format din următoarele componente: panglică filmată amorfă, strat intern, retur plumb (una sau două fire conform poză), teacă de aluminiu, plumb de împământare, strat extern și strat ignifug.
Avantaje degivrare jgheaburi și burlane: topește dopurile de gheață și infilitrațiile la nivelul acoperișului sau al scurgerilor, acestea putand fi complet eliminate prin utilizarea cablurilor electrice montate în interiorul jgheaburilor și burlanelor.
Avantaje degivrare rampe, căi de acces și trepte: montând un sistem de degivrare în zonele de acces ați rezolvat orice problemă legată de alunecare sau derapare pe timpul iernii. Cu astfel de sisteme înlaturați orice urmă de zăpadă dar și poleiul care se poate forma în anotimpul friguros.
______________________________________________________________________________________________